زبان آلمانی دریچه ای به دنیای علم و تکنولوژی
نبض قرن بیست و دوم در دل دانشمندان و دانش پژوهان می تپد. خبر باتمام رسیدن قرن، قرن فضا، قرن کامپیوتر، قرن ماهواره به گوش می رسد و هشدار و زمینه سازی را جهت شناسایی اسباب و علل و القاء کشفهای ناشناخته نامتناهی دنیای آفرینش که در گرو گسترده علم و دانش و حیرت آفرینی اندیشه های پویایی بشری همانند رعد و برقی در فراز آسمان آبی بهاری می باشد تا کارنامه دنیای الوهیت را با کنش کارنامه قرن بیست و یکم به مقایسه برگیرد بطوریکه دانشمندان علوم بر مجهولات و پارامترهای برون و درون نگریسته و در بیکرانگی های دریای آفرینش فرو روند و با مساعدت ید بیضاء شگفتیهای تازه بیافرینند.
حال کتب علمی می روند تا دیده ها را بازگشایند و جاذب لطافت روح آغشته به نور حقیقی واجب الوجودی که در محققین و دانشمندان و دانش پژوهان غوطه ور است، باشند پدید آوردن محیط های علمی و عملی منبعث از نور حقانیت الهی را شعله ور نموده منابع و ماخذ ارزشمند را در راه جامعه نوین در اختیار یاران نهند و آئینه دل آنان را صیقل و وسعت بخشند تا پویندگان بدین نحو قدرت و حمت و رهبانیت حضرت حق را دریابند و پوینده راه حق با عشق حقیقی باشند و یافته ها، اختراعات و اکتشافات خود را مدیون باری تعالی دانسته و بدانند که انسان ها برای همکاری آفریده شده اند تا از استعداد همنوع خود در هر زبان بهره جسته و در زندگی نوین برای رسیدن به اهداف عالی الهی بر مبنای علم روح بتوانند نقش اساسی ایفا کنند و این امر مستلزم بهترین تالیفات و ترجمه ها و ارتباط نزدیک دانشمندان و اساتید با دانش آموزان و دانشجویان در روشن نمودن اذهان عمومی می باشد. بدیهیست چنین توفیقی زمانی میسر است که افکار نوابغ به لطافت نبض لحظات سال جدید به تحرک درآید و همچنین دانش طلبان و دانشجویان، زبان های خارجی را مسلط شوند.
پس با متوسل به مبانی اعتقادی کسی به فکر آینده و نسل آینده است که دوراندیش باشد. کسی دوراندیش است که متفکر باشد. کسی که غالب است و خود را دریافته است مسلما دنبال تکاملات انسانی است ولی آیا بدون علم و با یک بعد می توان به تکاملات انسانی رسید؟
زبان آلمانی دومین زبان بین المللی
پیشرفت تکنولوژی، صنعت و ارتباطات علمی، فرهنگی و اقتصادی جموری فدرال آلمان بعد از جنگ جهانی دوم و بخصوص بعد از ادغام آلمانی شرقی و غربی به اوج خود رسیده است بطوریکه در نتیجه ارتباطات و همکاری های جمهوری فدرال بخصوص با کشور اسلامی مان در امر تبادل نیروهای متخصص و اعزام دانشجو به دانشگاه های آلمان گرایش به آموزش زبان آلمانی بحدی رسیده که این زبان بعنوان دومین زبان بین المللی جهان محسوب شده و ما هر روز شاهد استقبال جوانان در امر آموزش زبان آلمانی هستیم بطوریکه دانشگاه های آلمان به اکثر زبان آموزانیکه دوره زبان آلمانی را در موسسه های معتبر طی کرده اند و دارای مدرک معتبر زبان آلمانی (انستیتو گوته) می باشند، پذیرش داده است. بدیهیست که تسلط به زبان آلمانی امتیاز بزرگی برای اخذ ویزا و پذیرش محسوب می شود.
زبان آلمانی، زبانیست بسیار غنی و همانطور که می دانید بسیاری از دانشمندان، فیلسوفان و هنرمندان به این زبان سخن می گفته اند.
زبان مادری بیش از ۱۲۰ میلیون نفر از مردم دنیا آلمانی است. این زبان در درجه اول در کشورهای آلمان، اتریش، بخش های عمده ای از سوئیس، لیشتن شتاین، لوکزامبورگ و جنوب ایالت تیرول ایتالیا و همینطور بخش هایی از برخی کشورهای اروپای شرقی صحبت می شود. علاوه بر آن جمعیت های آلمانی زبان را در برخی کولونی های سابق آلمان در قاره آفریقا می توان یافت.
زبان آلمانی، به قولی، سومین زبان خارجی محبوب برای فراگیری در سطح دنیا و دومین در اروپاست.
چنانچه به زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید بزودی متوجه خواهید شد که شباهت های جالب توجهی بین زبان آلمانی و انگلیسی وجود دارد. همچنین خواهید دید که یادگیری آلمانی برای شما آسان تر از افراد دیگر است.
در قسمت پایانی این مقاله اطلاعاتی کلی در مورد کشور آلمان را قرار می دهیم. مسلما بیشتر افرادی که شروع به یادگیری زبان آلمانی می کنند قصد مهاجرت و یا تحصیل در این کشور را دارند و دانستن اطلاعات حداقلی نمی تواند خالی از لطف باشد.
شهرهای بزرگ آلمان و جمعیت تقریبی آن ها
برلین: ۳٫۴۷ میلیون
هامبورگ: ۱٫۷ میلیون
مونیخ: ۱٫۲۵ میلیون
کلن: ۹۴۶٫۰۰۰
فرانکفورت: ۶۵۲٫۰۰۰
اسن: ۶۱۷٫۰۰۰
دورتمند: ۶۰۱٫۰۰۰
اشتوتگارت: ۵۸۹٫۰۰۰
دوسلورف: ۵۷۳٫۰۰۰
برمن: ۵۴۹٫۰۰۰
اقتصاد کشور آلمان
پول رایج: یورو
نظام اقتصادی: اقتصاد مبنی بر بازار مشترک
صنایع بزرگ: خودروسازی، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک، داروسازی و مواد شیمیایی، آهن و فولاد
بازرگانی خارجی: وادرات تقریبی سالانی ۲۶۵ میلیارد دلار، صادرات ۳۰۵ میلیارد دلار
درآمد ناخالص ملی: ۵۳۰۸٫۰۵ میلیارد دلار آمریکا
نیروی کار: ۳۴٫۵ میلیون نفر
بیکاری: غرب آلمان ۹ درصد، شرق آلمان ۱۵٫۷ درصد
آب و هوا در کشور آلمان
متوسط دمای سالانه: ۹ درجه سانتیگراد
متوسط دمای ماه ژانویه: منفی یک تا منفی شش درجه سانتیگراد
متوسط دمای ماه ژوئیه: ۱۷ تا ۲۰ درجه سانتیگراد
متوسط ریزش باران سالانه: حدود پنجاه سانتیمتر در سال
منبع: languagedownload.ir