انواع تخت‏های بیمارستانی از نارمک دانلود

انواع تخت‏های بیمارستانی

بیمارستان‌ها انواع مختلفی تخت دارند که هر کدام نیز دارای مزایای مخصوص به خود هستند. شاید هنگامی که نیاز به این وسیله دارید به فکر شما افتاده باشد که برای کاهش هزینه‏ها، اجاره تخت بیمارستانی را جایگزین خرید آن کنید. پس نیاز است که با انواع این تخت آشنایی پیدا کنید. اگر می‌خواهید در مورد کاربرد هر کدام از این تخت‌ها اطلاعات به دست آورید و بیشتر در مورد انواع تخت‌ها بدانید با ما تا انتها همراه باشید.

بیشتر بخوانید: برای مشاوره و طراحی داخلی وارد شوید

چند نوع تخت بیمارستانی وجود دارد؟

تخت‌های بیمارستانی با توجه به نیاز بیمار به انواع گوناگونی تقسیم می‌شوند.

  • به عنوان مثال یکی از انواع تخت‌های بیمارستانی نوع معمولی است. معمولا از این نوع تخت در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود. زیرا کار با آن بسیار راحت است. نکته دیگری که وجود دارد این نوع تخت از نظر قیمت نسبت به سایر تخت‌ها ارزان‌تر است.

جالب است بدانید در قسمت پایین تخت‌های معمولی سه عدد دستگیره تعبیه شده است که هر کدام وظیفه خاصی را برعهده دارند. یکی از این دستگیره‌ها کل بستر تخت را جابه‌جا می‌کند. دیگری فقط قسمت مربوط به زیر سر بیمار را بالا و پایین می‌کند و دستیگره سوم نیز باعث جابه‌جایی زیر پای بیمار می‌شود. اجاره تخت بیمارستانی بسیار به صرفه و کاربردی تر از خرید آن است.

  • تخت با ارتفاع ثابت یکی دیگر از انواع تخت‌های بیمارستانی است. این تخت فقط در ناحیه سر و پای بیمار، تغییر پیدا می‌کند. به همین دلیل برای بیمارانی کاربرد دارد که نیازی به تغییر ارتفاع کل بستر تخت ندارند. به عنوان مثال فقط برای مطالعه و استراحت دادن به پاهای خود، قسمت زیر سر و زیر پا را جابه‌جا می‌کنند.
  • از انواع دیگر تخت‌های بیمارستانی می‌توان به تخت برقی اشاره کرد. استفاده از این تخت برای بیمار بسیار راحت است. زیرا می‌تواند خودش بدون کمک پرستار ارتفاع تخت را متناسب با خواسته خود تنظیم کند. بالا و پایین رفتن تخت توسط کنسول انجام می‌شود. این کنسول درست بر روی ریل کناری تخت قرار گرفته به طوری که بیمار بتواند به راحتی به آن دسترسی داشته باشد.
  • تخت نیمه الکتریکی نیز از انواع تخت‌های بیمارستانی به شمار می‌روند که فقط می‌توان از طریق کنسول قسمت زیر سر و زیر پا را بالا و پایین کرد. اما برای تغییر دادن ارتفاع تخت یک میله وجود دارد به صورت دستی کار می‌کند. یعنی بیمار باید برای تغییر دادن ارتفاع تخت از پرستار کمک بگیرید. به طور کلی این نوع تخت بیشتر برای افرادی مفید است که تمایلی به تغییر ارتفاع تخت ندارند.

چند نوع تخت بیمارستانی وجود دارد؟

  • از دیگر انواع تخت بیمارستانی می‌توان به تخت تمام الکتریک اشاره کرد. در این نوع تخت توسط یک کنترل‌کننده دستی صورت می‌گیرد که بیمار خود می‌تواند بدون کمک از آن استفاده کند. تخت تمام الکتریک قرار گرفتن بر روی تخت و تنظیم ارتفاع آن را برای بیماران بسیار راحت کرده است. به علاوه باید گفت تعویض ملحفه برای این تخت نیز به آسانی انجام می‌شود. تخت تمام الکتریک را می‌توان به پوزیشن‌های مختلفی مانند مدل ترندلنبرگ، ترندلنبرگ معکوس و صندلی قلبی تبدیل کرد. هر کدام از این پوزیشن‌ها می‌توانند به رفع یک بیماری کمک کنند. به عنوان مثال مدل ترندلنبرگ در بهبود گردش خون نقش دارد. همچنین پوزیشن ترندلنبرگ معکوس برای کاهش فشار خون بسیار عالی است و می‌تواند به تنفس نیز کمک کند. مدل آخر نیز برای افرادی مناسب است که جراحی قلب انجام داده‌اند و همچنین دارای بیماری تنفسی هستند.
  • تخت بیمارستانی لگن‌دار نیز یکی از انواع تخت‌های بیمارستانی است. این نوع تخت برای بیمارانی کاربرد دارد که نمی‌توانند از جای خود تکان بخوردند یا ادرار خود را نگه دارند. همچنین به گونه‌ای ساخته شده است که قابل شست‌وشو باشد. این تخت قابلیت تنظیم ارتفاع نیز دارد. به طور کلی باید گفت فول کنترل است.
  • پیشرفته‌ترین تخت بیمارستانی به تخت legacy turning اختصاص دارد. این تخت برای بیمارانی مناسب است که آسیب‌دیدگی زیادی دارند یا دچار مشکلات نخایی هستند. جالب است بدانید این نوع تخت را می‌توان در جهت و زاویه‎های مختلف تغییر داد که بیمار در آن احساس راحتی کند.

بیشتر بخوانید: آزمایش cd19 در ام اس چیست؟

نتیجه‌گیری

همان طور که از متن متوجه شدید تخت‌های بیمارستانی انواع گوناگونی دارند که هر کدام از یک کاربرد خاصی برخوردار هستند. به عنوان مثال تخت‌های معمولی، تخت‌های الکتریکی، تخت‌های لگن‌دار همگی از انواع تخت‌های بیمارستانی هستند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه ها